Купити квартиру в Івано-Франківську

21.03.2018

Як вдало купити квартиру в Івано-Франківську.

У певний момент життя кожна людина або сім’я стикаються з необхідністю купити квартиру. Зважуючи свої можливості, люди, переважно, звертають до спеціалістів - в агентства нерухомості, з багаторічним стажем роботи та великим професійним досвідом.

Кожне місто України має доволі великий вибір квартир, як на вторинному ринку так і на первинному – квартири в новобудовах. Агентство нерухомості «Надійність» працює на ринку нерухомості в місті Івано-Франківськ з 2008 року. Фахівці агентства нерухомості готові допомогти Вам купити квартиру в Івано-Франківську. Наше місто – одне з лідерів за кількостю новобудов. З кожним роком місто забудовують красивим та якісним новим житлом. Купити квартиру в Івано-Франківську - дуже відповідальний та кропіткий процес, в якому ми готові супроводжувати Вас від першого дзвінка до моменту отримання Вами документів на право власності на придбану нерухомість. Наше агентство має одну з найбільших баз нерухомості на вторинному та первинному ринку в Івано-Франківську. Багаторічний досвід дозволяє у короткий термін купити саме бажану Вами квартиру в Івано-Франківську в тому районі міста, до якого Ви більше за все схиляєтесь. Якщо Ви ще не достатньо добре орієнтуєтесь по місту, ми поставимо до Вас низку запитань і завдяки Вашим відповідям порадимо найкращий та найоптимальніший район міста, що дозволить суттєво економити час і витрачати його на більш корисні та важливіші речі.  

 У даній статті ми зібрали питання, які найчастіше виникають при купівлі нерухомого майна, що дозволяє звузити райони пошуку і не витрачати даремно час, а одразу почати дивитися варіанти, які підходять саме Вам:

- купити квартиру в Івано-Франківську в цегляному будинку;

- купити квартиру в панельному будинку;

- квартира з автономним опаленням або центральним;

- квартира в новобудові без ремонту (сирець) або на вторинному ринку з ремонтом та без нього;

- який поверх розглядаєте, чи може бути на 1 та останньому поверсі (по своїй вартості вони будуть нижче, ніж нерухомість на середніх поверхах);

- нерухомість в Івано-Франківську в спальному районі, в центрі міста або в центральній частині;

- наближеність до будинку дитячих садочків, шкільних та дошкільних навчальних закладів та центрів, тощо.

Перелік вимог покупця може бути значно більшим і побажання, якими діляться з нами покупці при пошуку нерухомості в Івано-Франківську, ми всі берем до уваги. Кожен випадок – унікальний і має відповідати особливим вимогам, на які ми звертаємо нашу увагу на самому початку і дотримуємось побажань з початку пошуку і до вдалої продажі.

Завдяки більше, ніж 10-тирічному досвіду роботи агентства на ринку Івано-Франківська, ми допомагаємо вирішувати всі поточні питання, які виникають з моменту показу об’єкту-квартири до моменту укладання договору купівлі-продажу. Директор агентства та працівники мають вищу юридичну освіту та при укладанні договору завдатку перевіряють документи на нерухомість. Нотаріус до оформлення договору перевіряє відсутність обмежень та заборон на нерухоме майно, щоб угода була прозорою, безпроблемною та без ризиковою. 

Фахівці нашого агентства з радістю допоможуть покупцям придбати найкращу нерухомість, а продавцям вдало її продати.